Фінішна пряма

13 червня 2018

13 червня 2018 року на кафедрі технології оздоровчих продуктів відбувся захист магістерських робіт студентів заочної форми навчання, за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізація «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

Державну екзаменаційну комісію очолив професор кафедри технології і організації ресторанного господарства Київського національного торговельно-економічного університету Леонід Левандовський. До складу комісії також увійшли: завідувач кафедри технології оздоровчих продуктів, д.т.н Галина Сімахіна, доценти цієї ж кафедри к.х.н. Наталія Стеценко та к.т.н Надія Івчук і асистент кафедри Тетяна Мартиненко (секретар ЕК).

Представлені магістерські роботи виконані на високому рівні та присвячені вирішенню актуальних проблем, що стоять перед промисловістю: поліпшення збалансованості хімічного складу готових виробів за рахунок використання нетрадиційної сировини, розроблення технологій нових харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення, підбору функціональних інгредієнтів для різних харчових основ та дослідженню їх сумісності. Також результати магістерських робіт супроводжувалась демонстраційним матеріалом мультимедійної презентації та були підтверджені оптимізаційними розрахунками і дослідницькими результатами.

Всім студентам комісія одноголосно присвоїла ОР «Магістр» зі спеціалізації «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

 

    НОВИНИ

    mobilbahis, tipobet, artemisbet, bet reviews, canlı casino, lisansli casino siteleri, canlı bahis, lisansli bahis siteleri, kacak bahis siteleri, youwin, sekabet, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell