ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ЗДОБУВАЧІВ – ЗАПОРУКА КОНКУРЕНТОЗДАТНОСТІ ВИПУСКНИКІВ УНІВЕРСИТЕТУ НА РИНКУ ПРАЦІ

1 вересня 2020

Практична підготовка здобувачів вищої освіти є однією з важливих форм організації навчального процесу. Навички, знання та уміння, отримані під час практики на підприємствах харчової промисловості, підвищують конкурентоздатність випускників університетів на ринку праці. Тому навіть в умовах адаптивного карантину здобувачі, які проходять підготовку на кафедрі технології оздоровчих продуктів, розпочали технологічну та виробничу практику на провідних підприємствах галузі.

1 вересня 2020 року доценти кафедри технології оздоровчих продуктів, керівники практики від вищого навчального закладу Ірина Гойко та Наталія Стеценко відвідали Філію ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей», де будуть проходити практику п’ять здобувачів. Зустріч з адміністрацією була плідною та корисною, оскільки вдалося обговорити питання, пов’язані з особливостями організації практичної підготовки здобувачів в умовах адаптивного карантину.

Під час зустро рекламні матеріали, в яких детально висвітлюється інформація про спеціальності та освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців у Навчально-науковому інституті харчових технологій та Національному університеті харчових технологій, про варіанти навчання, а також про підготовку до вступу, яку забезпечують в університеті.

Щиро дякуємо адміністрації Філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» за розуміння, співпрацю та готовність до пошуку нових форм забезпечення практичної підготовки майбутніх фахівців!

 

    НОВИНИ

    mobilbahis, tipobet, artemisbet, bet reviews, canlı casino, lisansli casino siteleri, canlı bahis, lisansli bahis siteleri, kacak bahis siteleri, youwin, sekabet, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell