Профорієнтаційна робота набирає обертів...

18 жовтня 2017

 

17 жовтня 2017 року асистент кафедри технології оздоровчих продуктів Артем Ущаповський відвідав Варвинську ЗОШ І-ІІІ ступенів, що на Чернігівщині, де провів бесіду з учнями 11-х класів – майбутніми абітурієнтами.

Впродовж бесіди Артем Ущаповський надав детальну інформацію, щодо умов вступу і навчання в нашому університеті, познайомив із особливостями Правил прийому до ВНЗ у 2018 році, а саме зі строками реєстрації електронного кабінету вступників, подачі електронних заяв та звернув увагу на нововведення, адже абітурієнти у 2018 році можуть подати лише 7 заяв на бюджетну форму навчання ( а не 9 заяв як у 2017 році!) та необмежену кількість заяв на контракту форму навчання, розповів про мінімальну кількість балів для проходження рубежу на бюджетну форму навчання до нашого вишу.

Також викладач познайомив школярів з повним переліком освітніх програм Навчально-наукового інституту харчових технологій та детально розповів про спеціалізацію «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» та про нову спеціальність «Технологія дієтичних добавок», набір на яку планується розпочати з 2018 року.

Зважаючи на зацікавленість слухачів і велику кількість запитань, на які вони отримали вичерпні відповіді, сподіваємось, що  зустрінемось вже з ними у стінах нашого університету, як з студентами – майбутніми спеціалістами зі здорового харчування.

 

    НОВИНИ