Успішне завершення!

19 червня 2020

18 червня відбулось останнє онлайн-засідання екзаменаційної комісії щодо захистів кваліфікаційних робіт бакалаврів. Протягом 4 засідань на розгляд комісії було представлено 24 проєкти виробництва оздоровчих продуктів з різних галузей харчової промисловості, зокрема молочної, безалкогольної, хлібопекарської, кондитерської та м'ясопереробної.

Члени комісії, до складу якої входили доценти кафедри Ірина Юріївна Гойко, Алла Олексіївна Башта під головуванням завідувача кафедри професора Галини Олександрівни Сімахіної, відмітили творчий підхід здобувачів до вибору тематики проєктів, високу професійність при їх написанні та впевнені виступи здобувачів під час захисту, не дивлячись на незвичний формат. Свідченням високо рівня представлених робіт є середній бал, які отримали здобувачі, - 90,8.

Окремо комісія відзначила проєкти Медведюк Ірини, Медведюка Дмитра, Лешковят Ольги, виконані під керівництвом доцента Наталії Олександрівни Стеценко, проєкти Юлії Чемелєвої та Яни Лісняк, виконані під керівництвом Галини Олександрівни Сімахіної, проєкт Інни Салло, керівником якого була доцент Світлана Андріївна Бажай-Жежерун.

Вітаємо новоспечених фахівців з виробництва продуктів оздоровчого спрямування!

 

    НОВИНИ

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin