Успішний початок!

10 червня 2020

9 червня на кафедрі технології оздоровчих продуктів стартували захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт. В умовах карантину процедура захисту проходила у дистанційному режимі у форматі відеоконференції з використанням платформи Zoom. До складу екзаменаційної комісії увійшли доценти кафедри Ірина Юріївна Гойко та Алла Олексіївна Башта, очолила комісію завідувач кафедри, професор Галина Олександрівна Сімахіна.

Під час захисту на розсуд екзаменаційної комісії здобувачами були представлені проекти виробництва нових інноваційних оздоровчих продуктів, серед яких були смузі з клітковиною льону та пюре гарбуза, мармелад з чорною смородиною та фейхоа, квас з екстрактами хмелю та солоду, пшеничний хліб зі шротами олійних культур, сирковий десерт з сироватковим концентратом, горіхами та пюре банану і полуниці, плавлений сир зі шротом насіння гарбуза та порошком кропиви. Члени екзаменаційної комісії відзначили актуальність обраних тем та високий рівень представлених робіт. Також члени комісії відмітили, що не дивлячись на нестандартну процедуру захисту здобувачі тримались дуже впевнено та зуміли гідно представити свої роботи. За рішенням комісії усі роботи отримали оцінку "відмінно", а здобувачам було присвоєно кваліфікацію бакалавра.

Вітаємо новоспечених фахівців з виробництва продуктів оздоровчого спрямування!

 

 

    НОВИНИ

    mobilbahis, tipobet, artemisbet, bet reviews, canlı casino, lisansli casino siteleri, canlı bahis, lisansli bahis siteleri, kacak bahis siteleri, youwin, sekabet, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell