В рамках професійної підготовки

8 жовтня 2018

З ініціативи викладача кафедри технології оздоровчих продуктів доцента Світлани Андріївни Бажай-Жежерун, яка є куратором групи ОП-3-7 і за сприяння спеціаліста зі зв’язків з громадськістю компанії Сarlsberg Ukraine – Баско Олени, студенти третього курсу нашого інституту, що навчаються за напрямом підготовки «Харчові технології та інженерія» ознайомилися з виробництвом напоїв на Київському пивоварному заводі Сarlsberg Ukraine.

Київський пивоварний завод разом з Львівською пивоварнею і Запорізьким пиво-безалкогольним комбінатом входить до складу групи Carlsberg в Україні; компанія Carlsberg є четвертою в світі пивоварною групою і випускає понад 500 найменувань пива і безалкогольних напоїв. Київський пивоварний завод працює з червня 2004 року і на сьогодні є найбільш сучасним пивоварним заводом в Україні, з передовими світовими інноваціями у пивоварінні та будівництві; технологічний процес виробництва напоїв здійснюється із врахуванням останніх технологій енергозбереження, охорони здоров’я та навколишнього середовища.

На заводі студенти ознайомилися з технологічним процесом виробництва пива та квасу, роботою найновішого обладнання пивної промисловості виробництва Бельгії, Німеччини і Швейцарії, а також продегустували безалкогольні напої, виготовлені на підприємстві.

Відвідування студентами найсучасніших підприємств харчової промисловості, таких яких Київський пивоварний завод Сarlsberg Ukraine сприяє практичному опануванню одержаних в університеті теоретичних знань, формуванню фахівців-технологів високого рівня.

    НОВИНИ

    mobilbahis, tipobet, artemisbet, bet reviews, canlı casino, lisansli casino siteleri, canlı bahis, lisansli bahis siteleri, kacak bahis siteleri, youwin, sekabet, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell