Від смачного до корисного – один крок!

2 грудня 2019

 

30 листопада в рамках проведення «Дня відкритих дверей» доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Алла Башта провела майстер-клас «Від смачного до корисного – один крок!».

Майбутні абітурієнти – школярі та студенти коледжів, а також їхні батьки, мали можливість дізнатися, як створити власноруч плодово-ягідну пастилу оздоровчого призначення.

На вибір кожного гостя було представлено широкий спектр рослинної нетрадиційної сировини для виготовлення оздоровчої пастили: це плоди кизилу, бузини, абрикоси, вишні, ягоди йошти, ожини і смородини. На їх основі з різним співвідношенням обраних інгредієнтів, була виготовлена плодово-ягідна пастила.

Під час проведення майстер-класу всі присутні дізналися секрети виготовлення плодово-ягідної пастили оздоровчого призначення, продегустували її та переконалися, що солодощі можуть бути не тільки смачними, а й корисними. Також гості отримали вичерпні відповіді на всі запитання стосовно вступу, працевлаштування та специфіки навчання на кафедрі.

Сподіваємось, що зустрінемось у майбутньому з школярами та студентами коледжів у стінах нашого університету, як зі студентами Навчально-наукового інституту харчових технологій!

 

 

 

    НОВИНИ

    casino siteleri, canlı casino, canlı bahis, bets10, artemisbet, bahis, maç izle, r57 shell, film izle mobilbahis youwin