Від смачного до корисного – один крок!

2 грудня 2019

 

30 листопада в рамках проведення «Дня відкритих дверей» доцент кафедри технології оздоровчих продуктів Алла Башта провела майстер-клас «Від смачного до корисного – один крок!».

Майбутні абітурієнти – школярі та студенти коледжів, а також їхні батьки, мали можливість дізнатися, як створити власноруч плодово-ягідну пастилу оздоровчого призначення.

На вибір кожного гостя було представлено широкий спектр рослинної нетрадиційної сировини для виготовлення оздоровчої пастили: це плоди кизилу, бузини, абрикоси, вишні, ягоди йошти, ожини і смородини. На їх основі з різним співвідношенням обраних інгредієнтів, була виготовлена плодово-ягідна пастила.

Під час проведення майстер-класу всі присутні дізналися секрети виготовлення плодово-ягідної пастили оздоровчого призначення, продегустували її та переконалися, що солодощі можуть бути не тільки смачними, а й корисними. Також гості отримали вичерпні відповіді на всі запитання стосовно вступу, працевлаштування та специфіки навчання на кафедрі.

Сподіваємось, що зустрінемось у майбутньому з школярами та студентами коледжів у стінах нашого університету, як зі студентами Навчально-наукового інституту харчових технологій!

 

 

 

    НОВИНИ

    mobilbahis, tipobet, artemisbet, bet reviews, canlı casino, lisansli casino siteleri, canlı bahis, lisansli bahis siteleri, kacak bahis siteleri, youwin, sekabet, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
    r57 shell