Декілька слів про кафедру ТОП

Ідея створення нової спеціальності з технології оздоровчих  продуктів і кафедри, яка б забезпечувала підготовку фахівців із цієї спеціальності, належить тодішньому ректорові університету – академікові НААН України, доктору технічних наук, професорові Іванові Степановичу Гулому. Саме цій людині вдалося проникнути у майбутнє і побачити принципово нову галузь харчової промисловості – індустрію здорового харчування в той час, коли навіть терміна «здорове харчування» не існувало. Тому кафедра безмірно шанує академіка І.С. Гулого і пишається тим, що кращі студенти кафедри отримують стипендію його імені.

На сьогодні кафедра технології оздоровчих продуктів єдина в Україні готує фахівців (бакалаврів,  магістрів) зі спеціальності «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» для підприємств і організацій харчової та переробної промисловості.

До складу кафедри технології оздоровчих продуктів входять 2 професори, 5 доцентів,  4 асистенти, 3 аспіранти, 5 співробітників навчально-допоміжного персоналу: завідувач лабораторії, 2 провідні спеціалісти, 2 старші лаборанти.

Всі викладачі мають базову освіту, атестат професора або доцента, пройшли науково-педагогічне стажування з відповідної дисципліни.

Враховуючи специфіку нової для України спеціальності, яка передбачає поєднання у майбутніх фахівців знань технологій отримання продуктів оздоровчої дії та суто медичних знань з їхнього впливу на функціональні системи та органи організму, до навчального процесу на кафедрі залучаються провідні фахівці науково-дослідних інститутів АМН України – Інституту ендокринології, Інституту токсикології, Інституту гігієни та медичної екології, Інституту харчування тощо.

Положення про кафедру ТОП

mobilbahis, tipobet, artemisbet, bet reviews, canlı casino, lisansli casino siteleri, canlı bahis, lisansli bahis siteleri, kacak bahis siteleri, youwin, sekabet, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
r57 shell