Дисципліни

Викладачами кафедри технології оздоровчих продуктів здійснюється викладання таких дисциплін:

 

Для студентів освітнього ступеня «бакалавр»:

 

1. Фізіологія і гігієна харчування – 75 год.
2. Вступ до харчових технологій – 120 год.
3. Основи валеології – 90 год.
4. Хімія та фармакогнозія рослин – 165 год.
5. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення – 66 год.
6. Контроль якості та безпечності харчових продуктів – 270 год.
7. Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення – 90 год.
8. Технологія продуктів для дитячого та геродієтичного харчування –195 год.
9. Основи конструювання нових харчових продуктів – 240 год.
10. Основи кріогенних та сушильних технологій – 90 год.
11. Технологія природних харчових сорбентів – 105 год.
12. Технологія продуктів функціонального призначення – 324 год.
13. Проектування підприємств галузі з основами САПР – 162 год.
14. Технологія харчових та дієтичних добавок – 180 год.
15. Моделювання та створення інноваційних продуктів харчової промисловості – 90 год.
16. Технології природних вітамінів – 126 год.
17. Моніторинг виробничих процесів виробництва оздоровчих продуктів – 108 год.

 

Для студентів освітнього ступеня «магістр»:

 

  1. Оптимізація технологічних процесів виробництва оздоровчих продуктів – 150 год.
  2. Технологія оздоровчих напоїв та фітоконцентратів – 180 год.
  3. Технологія харчових продуктів для спецконтингентів – 180 год.
  4. Основи комп’ютерної хімії біологічно активних речовин – 90 год.
  5. Дослідницький практикум за вибором – 180 год.
  6. Біологічно активні речовини в харчових технологіях – 120 год.
  7. Перспективні технологічні процеси виробництва нових продуктів та дієтичних добавок – 360 год.
  8. Основи аюрведичної системи оздоровлення людини – 90 год.
  9. Аюрведична фітотерапія – 90 год.
  10. Біологічно активні речовини в аюрведичних продуктах – 90 год.