Дисципліни

Викладачами кафедри технології оздоровчих продуктів здійснюється викладання таких дисциплін:

 

Для студентів освітнього ступеня «бакалавр»:

 

  1. Фізіологія і гігієна харчування – 75 год.
  2. Вступ до харчових технологій – 12 год.
  3. Основи валеології – 90 год.
  4. Основи наукових досліджень – 90 год.
  5. Хімія та фармакогнозія рослин – 135 год.
  6. Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення – 66 год.
  7. Контроль якості та безпечності харчових продуктів – 27 год.
  8. Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення – 90 год.
  9. Технологія продуктів для дитячого та геродієтичного харчування –240 год.
  10. Основи конструювання нових харчових продуктів – 240 год.
  11. Основи кріогенних та сушильних технологій – 75 год.
  12. Технологія природних харчових сорбентів – 120 год.
  13. Технологія продуктів функціонального призначення – 270 год.
  14. Проектування підприємств галузі з основами САПР – 135 год.
  15. Технологія харчових та дієтичних добавок – 150 год.
  16. Моделювання та створення інноваційних продуктів харчової промисловості – 75 год.
  17. Технології природних вітамінів – 105 год.
  18. Моніторинг виробничих процесів виробництва оздоровчих продуктів – 90 год.

 

Для студентів освітнього ступеня «магістр»:

1. Методи оптимізації виробництва оздоровчих продуктів – 120 год.

2. Технологія оздоровчих напоїв та фітоконцентратів – 180 год.

3. Удосконалення технологій та продукції для спецконтингентів – 120 год.

4. Науково-дослідницький практикум – 180 год.

5. Біоактивні харчові компоненти і здоров`я – 120 год.

6. Інновації в харчовій науці, нутрієнтах та технологіях оздоровчих продуктів – 360 год.

7. Менеджмент якості та безпеки оздоровчих продуктів – 150 год.

 

mobilbahis, tipobet, artemisbet, bet reviews, canlı casino, lisansli casino siteleri, canlı bahis, lisansli bahis siteleri, kacak bahis siteleri, youwin, sekabet, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
r57 shell