Напрями/спеціальності

Кафедра технології оздоровчих продуктів здійснює підготовку фахівців:

- за освітнім ступенем бакалавр: спеціальність 181 «Харчові технології», спеціалізація «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»;

- за освітнім ступенем магістр: спеціальність 181 «Харчові технології»,  освітня програма «Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

 Спеціальність: 181 Харчові технології

Спеціалізація: Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Освітній ступінь – бакалавр.

Форма навчання: денна, дистанційна (заочна).

Термін навчання: денна форма – 4 роки, дистанційна (заочна) форма – 4 роки 5 міс., дистанційна (заочна) скорочена форма – 2 роки 5 міс. Навчання можливо продовжити на денній і заочній формі для отримання освітнього ступеня магістр (1 рік 5 міс.).

Освітній ступінь бакалавра дає змогу випускникам працювати на первинних посадах техніків, майстрів, технологів будь-яких харчових підприємств та закладів громадського харчування. Особливістю підготовки фахівців із технології оздоровчих продуктів є те, що отримані знання і вміння можуть бути використані практично у всіх галузях харчової промисловості, оскільки створення нових продуктів відбувається на основі традиційних харчових середовищ – зернових, молочних, олієжирових, безалкогольних напоїв тощо.

Спеціальність: 181 Харчові технології

Освітня програма: Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення

Освітній ступінь – магістр.

Форма навчання: денна, заочна, дуальна.

Термін навчання: денна, заочна, дуальна форма – 1 рік 5 міс.

Освітній ступінь магістра дає можливість працювати на харчових підприємствах різних форм власності, у навчальних закладах, наукових та конструкторських організаціях, на підприємствах, що спеціалізуються на виробництві та реалізації оздоровчих продуктів, у Центрах оцінки якості харчових продуктів, на фармакологічних підприємствах; у лабораторіях, що сертифікують харчові продукти та харчові біодобавки і контролюють їхню якість. Випускники магістратури можуть продовжувати наукову діяльність в аспірантурі та докторантурі при кафедрі технології оздоровчих продуктів.

 

 

mobilbahis, tipobet, artemisbet, bet reviews, canlı casino, lisansli casino siteleri, canlı bahis, lisansli bahis siteleri, kacak bahis siteleri, youwin, sekabet, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
r57 shell