Підготовка фахівців за освітньою програмою «Технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення» дозволяє випускникам отримати такі знання та уміння:

1.  теоретичні основи впливу компонентів харчових продуктів на функціонування організму людини, підвищення його адаптаційних можливостей в умовах несприятливого довкілля, запобігання виникненню та розвиткові різноманітних захворювань;

2. особливості технологій отримання нового покоління харчових продуктів із заздалегідь прогнозованими властивостями відповідно до принципів харчової комбінаторики та здорового харчування ХХІ століття;

3.  практичні навички модифікації традиційних харчових продуктів на оздоровчі;

4.  технології виробництва поліфункціональних натуральних збагачувачів як альтернативи штучним добавкам з повною їх заміною при виробництві оздоровчих продуктів;

5. уміння вирішувати важливі проблемні завдання отримання нових харчових продуктів на основі зернових, молочних, м’ясних середовищ із корегуванням технологічних способів відповідно до умов кожного конкретного виробництва;

6.  одночасно з глибоким засвоєнням основ теорії конструювання та використання таких продуктів студенти набувають необхідних практичних навичок застосування у майбутній професійній діяльності широкого спектру, аргументованих, підтверджених світовим досвідом способів та методів виробництва продуктів для здорового, оптимального харчування; продуктів, які відповідають основним принципам харчування ХХІ століття – якість, безпека, ефективність.

mobilbahis, tipobet, artemisbet, bet reviews, canlı casino, lisansli casino siteleri, canlı bahis, lisansli bahis siteleri, kacak bahis siteleri, youwin, sekabet, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
r57 shell