ПЕРЕВАГИ НАВЧАННЯ НА КАФЕДРІ ТОП

 

 

1. Кафедра ТОП орієнтована на підготовку і виховання профі. Ми розуміємо: майбутнє за фахівцями амбіційними, стресостійкими, налаштованими на позитивний результат.

2.    У царині професії технолога оздоровчих продуктів важливі три складові: інтелект, характер, працездатність.

Головне – стати першокласним фахівцем. А потім прийде слава.

3. Кафедра мотивує студентів до формування навичок самоосвіти. Самоосвіта сьогодні – це єдина особиста конкурентна перевага кожного студента.

​4.  Кафедра готує студентів до майбутньої діяльності за цілим спектром професій, а не для конкретної посади.

5. Кафедра навчає правильно розставляти пріоритети: метою студента мають бути знання. Роботодавці орієнтуються на результат роботи фахівця, а не оцінки в його дипломі.

6.   Кафедра забезпечує відповідність рівня студентів головним вимогам до молодих фахівців: досконала базова підготовка, знання комп'ютера, комунікативні навички, відповідальність, грамотна мова, професійне зростання, вміння працювати в команді.

7.  Визначальні риси студента та випускника кафедри ТОП: бажання до постійного вдосконалення, швидка адаптація до зовнішніх умов, жадоба нових знань, уміння написати власну історію здоров’я та історію здоров’я споживачів своєї продукції.

8. Кафедра запевняє: перспективи працевлаштування технологів з оздоровчого харчування масштабні – весь внутрішній і світовий ринки праці. Про це свідчить контент-аналіз вакансій.

9  .Синонімом фаховості технолога з оздоровчих продуктів є престижність цієї професії на світовому ринку: 1 $ США витрат  на підготовку фахівця з технологій оздоровчих продуктів приносить 100 $ США прибутку .

10. Кафедра сприяє становленню лідерів – у професійній діяльності, у науці, у самореалізації