ПЕРЕВАГИ НАВЧАННЯ НА КАФЕДРІ ТОП

 

 

1. Кафедра ТОП орієнтована на підготовку і виховання профі. Ми розуміємо: майбутнє за фахівцями амбіційними, стресостійкими, налаштованими на позитивний результат.

2.    У царині професії технолога оздоровчих продуктів важливі три складові: інтелект, характер, працездатність.

Головне – стати першокласним фахівцем. А потім прийде слава.

3. Кафедра мотивує студентів до формування навичок самоосвіти. Самоосвіта сьогодні – це єдина особиста конкурентна перевага кожного студента.

​4.  Кафедра готує студентів до майбутньої діяльності за цілим спектром професій, а не для конкретної посади.

5. Кафедра навчає правильно розставляти пріоритети: метою студента мають бути знання. Роботодавці орієнтуються на результат роботи фахівця, а не оцінки в його дипломі.

6.   Кафедра забезпечує відповідність рівня студентів головним вимогам до молодих фахівців: досконала базова підготовка, знання комп'ютера, комунікативні навички, відповідальність, грамотна мова, професійне зростання, вміння працювати в команді.

7.  Визначальні риси студента та випускника кафедри ТОП: бажання до постійного вдосконалення, швидка адаптація до зовнішніх умов, жадоба нових знань, уміння написати власну історію здоров’я та історію здоров’я споживачів своєї продукції.

8. Кафедра запевняє: перспективи працевлаштування технологів з оздоровчого харчування масштабні – весь внутрішній і світовий ринки праці. Про це свідчить контент-аналіз вакансій.

9  .Синонімом фаховості технолога з оздоровчих продуктів є престижність цієї професії на світовому ринку: 1 $ США витрат  на підготовку фахівця з технологій оздоровчих продуктів приносить 100 $ США прибутку .

10. Кафедра сприяє становленню лідерів – у професійній діяльності, у науці, у самореалізації

mobilbahis, tipobet, artemisbet, bet reviews, canlı casino, lisansli casino siteleri, canlı bahis, lisansli bahis siteleri, kacak bahis siteleri, youwin, sekabet, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
r57 shell