доцент, кандидат технічних наук

svetlanabazhai@gmail.com

Відповідальна за наукову роботу кафедри та дистанційне навчання.

Куратор групи ТІ-2-5

 

Закінчила Український державний університет харчових технологій (нині – НУХТ) за спеціальністю «Технологія зберігання та переробки зерна».

Вчений ступінь кандидата технічних наук отримала у 2005 році, вчене звання доцента – у 2015 році.

 

Працювала молодшим співробітником Проблемної науково-дослідної лабораторії УДУХТ, асистентом кафедри технології функціональних харчових продуктів, а з 2008 року - доцентом кафедри технології оздоровчих продуктів.

 

Загальний стаж педагогічної роботи – 13 років.

 

Автор понад 80 наукових праць, в тому числі 20 статей, 11 патентів України, 3 патентів на корисну модель. Є співавтором 1 конспекту лекцій, 5 методичних рекомендацій.

Здійснює керівництво науково-дослідною роботою студентів, та магістрантів.

Коло наукових інтересів охоплює питання вивчення антиоксидантної активності перспективних видів сировини, удосконалення технологій продуктів на основі зернових культур, розроблення способів біоактивування зерна злакових для підвищення його харчової цінності.