доцент, кандидат хімічних наук

Кандидат хімічних наук 

Доцент кафедри технології оздоровчих продуктів

Відповідальна за розроблення навчальних планів педагогічного навантаження та підготовку матеріалів для вступної кампанії.

 

Закінчила Київський технологічний інститут харчової промисловості  (нині – НУХТ) за спеціальністю «Технологія цукристих речовин».

Вчений ступінь кандидата хімічних наук отримала у 1997 році, вчене звання доцента – у 2006 році.

 

В університету працює з 1994 року, спочатку на кафедрі фізичної та колоїдної хімії, а з 2007 року  - доцентом кафедри технології оздоровчих продуктів.

 

Загальний стаж педагогічної роботи – 20 років, наукової роботи – 24 роки.

 

Автор понад 150 наукових праць, в тому числі 32 статті, 10 патентів України. Є співавтором 1 підручника та 1 навчального посібника з грифом МОН, 4 курсів лекцій, 26 методичних рекомендацій.

Здійснює керівництво науково-дослідною роботою студентів, магістрантів та аспіранта.

Коло наукових інтересів охоплює питання вивчення будови і властивостей біологічно активних речовин, прогнозування їх перетворень з використанням методів комп’ютерної хімії, розроблення технологій оздоровчих харчових продуктів та дієтичних добавок з використанням натуральної сировини, розроблення теоретичних основ та способів виробництва спеціальних харчових продуктів.