асистент

ushchapovskyiao@nuft.edu.ua

Відповідальний за інформаційну діяльність кафедри.

Куратор групи ТІ-1-5

Закінчив Національний університет харчових технологій (НУХТ) за спеціальністю «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення».

На кафедрі працює з 2016 року, з січня 2017 року – на посаді асистента кафедри технології оздоровчих продуктів.

Автор 12 наукових праць, в тому числі 1 патент України.

Сферою наукових інтересів є натуральні антиоксиданти, їх вплив на організм та використання у технології цукрових кондитерських виробів.

mobilbahis, mobilbahis giriş, tipobet, artemisbet, youwin, sekabet, bymavi, tempobet, protez saç, protez saç ünlüler, protez saç fiyatı,
r57 shell